Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák megint menekülne a Dinamótól

2013. szeptember 25., szerda 10:56

A Dinamo Moszkvában futballozó Dzsudzsák Balázs ismét elhagyná Oroszországot és valamelyik nagy nyugat-európai bajnokságba igazolna, értesült az orosz Izvesztyija.

A lap úgy tudja, több klub is vinné szélsőt, akit a télen az olasz Interrel és az angol Liverpoollal is hírbe hoztak. Végül egyik üzletből sem lett semmi, a Dinamo nem engedte el, pedig tizennégymillió eurót is kifizettek volna érte, a játékos rosszul viselte, hogy így alakult.

Dzsudzsák menedzsere, Vörösbaranyi József megerősítette a lapnak, hogy a játékos iránt nagy az érdeklődés, „olyan klubok vinnék, amelyekről a legtöbb futballista álmodik", neveket viszont nem mondott. Az Izvesztyija szerint a futballista már kérte is a Dinamo vezetőségétől, hogy a téli átigazolási időszakban engedjék el, így már a tavasszal új csapatnál játszhatna.

Az ügyben megszólaltatták a Dinamo korábbi vezetőedzőjét Szergej Szilkint, ő úgy véli, Dzsudzsák egy minőségi játékos, mindkét szélen tud játszani, de a moszkvaiaknak van olyan jó a keretük, hogy pótolni tudják.

A magyar válogatott játékos az Anzsitól igazolt a Dinamo Moszkvához 2012-ben 18 millió euróért, az idei szezonban eddig hat meccsen lépett pályára, egy gólja van. Tavaly is a téli átigazolási időszakban vitték volna. Akkor azt mondta „erről azonban nem mondhatok többet, nem az én tisztem. Bocsánat, annyi mégis kikívánkozik belőlem, hogy bár idehaza már sokan leírtak, a jelek szerint néhány tekintélyes külföldi klubnál még hisznek bennem".

Rovatok