Index Vakbarát Hírportál

Elkapták a Fradi–Újpest egyik huligánját

2013. szeptember 25., szerda 17:48

A rendőrség kedd este újabb huligánt vett őrizetbe a Ferencváros–Újpest NB I.-es rangadó miatt, a huszonöt éves K. Vilmos ellen garázdaság a vád, írja a police.hu.

A Nemzeti Nyomozó Iroda által azonosított férfi a Puskás Ferenc Stadionban balhézott vasárnap, kezdeményezik előzetes letartóztatását. A rendőrség a hétvégi meccs óta három főt állított elő garázdaság, egy főt hivatalos személy elleni erőszak miatt, további egy személy ellen pedig intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt feljelentést tettek.

A bajnoki rangadó hajrájában meg kellett állítani a játékot, mert a ferencvárosi drukkerek egy csoportja áttörte a biztonsági kordont, és meg akarta támadni a vendég újpestieket, a rohamrendőrök akadályozták meg a nagyobb balhét.

A szurkolói rendbontások és rigmusok miatt a klub sem úszta meg büntetés nélkül, az MLSZ kétmillió forintra büntette a Ferencvárost, és a következő hazai mérkőzésükön be kell zárniuk a Puskás Ferenc Stadion C szektorát, illetve az M-től S-ig tartó szektorokat.

Rovatok