Index Vakbarát Hírportál

Falcao beindult a gólokkal, 7/7-nél jár

2013. szeptember 25., szerda 23:41

Radamel Falcao először duplázott új csapatában, a Monacóban. A francia bajnokságban a Bastiát intézték el otthon 3-0-ra, az Atletico Madridtól igazolt csatár az utolsó két gólt rúgta.

Golazo De Falcao García - Mónaco (3) Vs Bastia (0) - 25/09/2013

A támadó szerda esti duplájával már hét gólnál jár hét mérkőzésen, egyedül a Toulouse-nak nem talált be, vezeti a góllövőlistát, a Monaco pedig két ponttal megelőzve a PSG-t a francia bajnokság első helyén áll. A 60 millióért szerződtetett Falcao az előző szezonban az Atleticóban is ontotta a gólokat, harmincnégy meccsen huszonnyolcszor talált be a spanyol ligában.

Az újonc Monacót a nyáron 160 millió euróból erősítette meg milliárdos orosz tulajdonosa, rögtön a címvédő PSG legnagyobb riválisai lehetnek, megverni még senki nem tudta őket, igaz a párizsiak sem kaptak eddig ki.

A PSG a Valenciennes otthonában játszott, a két sztár, Zlatan Ibrahimovic és a nyáron 64 millió euróért igazolt Edinson Cavani újra együtt kezdett, ők hozták össze a győzelmet érő gólt. Az első félidő végén Ibrahimovic egy csellel elküldte védőjét, aztán finom passzal ugratta ki Cavanit, az uruguayi csatár a kapus mellett laposan lőtt a hosszú sarokba, 1-0 lett a végeredmény.

PSG vs Valenciennes Edison Cavani Goal 25/09/2013

A két milliárdos csapat a múlt fordulóban egymással játszott, a PSG-től Zlatan Ibrahimovic szerezte meg a vezetést, nem sokkal később Falcao egyenlített, 1-1 lett a vége.

Rovatok