Index Vakbarát Hírportál

Kassai csaló, Kassai rabló

2013. október 3., csütörtök 10:12

A Juventus otthon kínlódott a Galatasarayjal a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A török csapat két hete hatot kapott a Realtól Isztambulban, a hétfőn kinevezett új edzővel, Roberto Mancinivel azonban remekül játszottak Torinóban.

Az első gólt Drogba lőtte a 36. percben, a Juventus a 78. percben Vidal 11-esből lőtt góljával egyenlített.

A török sajtó a véleményes büntető miatt nekiesett a meccset vezető Kassai Viktornak, szerintük Amrabat nem szabálytalankodott Quagliarellával, írja a csakfoci.hu. A Tümspor szerint a 11-est nem a Juventus, hanem Kassai hozta össze. A Zaman csalást ír, bár megjegyzi, hogy ettől eltekintve Kassai remek volt, végig kézben tartotta a meccset, bizonyította, miért az UEFA egyik legfontosabb játékvezetője. A Cumhuriyet lerablózza a magyar bírót, aki megmentette a Juventust.

Kassai vitatott ítélete

Hasonló szellemben nyilatkozott Mancini is, az edző szerint a furcsa 11-es nélkül a Juventus aligha tudott volna gólt lőni.

A meccs 2-2-re végződött, mivel Quagliarella 3 percre a lefújástól fordított, ám Ümüt Bülütnek mindössze egy perc kellett a válaszra, így alakult ki a végeredmény.

Rovatok