Index Vakbarát Hírportál

Mourinho ezt még nagyon megbánja

2013. október 6., vasárnap 10:22

A Chelsea-hez a nyáron visszatért José Mourinho az átigazolási időszak végén úgy döntött, nincs szüksége az idényben a fiatal Romelo Lukakura, aki az előző szezonban 17 gólt szerzett.

A belga válogatott támadó az Evertonhoz került kölcsönbe, ahol azóta három meccsen három gólt szerzett, az előző fordulóban az ő duplája kellett a Newcastle elleni győzelemhez, az első fordulóban ő szerezte meg a győzelmet a West Ham ellen idegenben.

A húszéves csatár a Manchester City ellen folytatta a gólgyártást, a 16. percben leshatáron ugrott ki, kiosztott egy kötényt, aztán a kapuba lőtt, igaz, kellett a hazai kapus, Joe Hart segítsége is. A City még az első félidőben megfordította a meccset, a második félidőben kaptak egy tizenegyest is, ezzel állt be a 3-1-es végeredmény, az Evertonnak ez volt az első veresége az idényben.

Lukaku Goal 0 - 1 ( Manchester City vs Everton ) 5/10/13

José Mourinhónak azért is hiányozhat a belga, mert a Chelsea támadósorával komoly gondok vannak a szezon eleje óta. Fernando Torresnek és a nyáron igazolt Schürrlének nem megy a góllövés, Ba és Mata alig játszik, Eto'o pedig még mindig nincs igazán formában.

A tavaly a West Bromwichban futballozó Lukaku az idén hat forduló után több gólt rúgott a bajnokságban, mint a teljes Chelsea-támadósor, négynél jár, Torresék nullánál.

Rovatok