Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák legszívesebben elbújna, sírna

2013. október 12., szombat 10:01

Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak nyilatkozva elismerte, hogy a szokásos magyar-hollandot láthattuk, egy vízilabdameccsen nincs ugyanis szerinte annyi gól és helyzet, mint ami ezúttal is volt.

„Legszívesebben elbújnék, és sírnék egyet, talán akkor sok minden kijönne az emberből” - így indította monológját és szemlátomást igen felzaklatta a 8-1-es vereség.

Bár az nem igazán érthető, miből gondolta, hogy 0-0-nál vezethettünk volna, hiszen Koman egyetlen értékelhető megoldását még akkor mutatta be, a harmadik percben mentett a gólvonalról.

Dzsudzsák ellenben arra gondolt: egy az egyben védekeztek velük a hollandok, sok területük volt, és lett volna esélyük pontos támadás esetén helyzetbe kerülni, kapura rúgni, de addig nem jutottak el, mert rendre becsúszott valami, hiszen nem Andorra volt az ellenfél és védekezett a rivális, ha éppen a helyzet úgy kívánta.

„A védekezésünk csődöt mondott” - nyomatékosította. A saját tizenhatosán belül azt várta, hogy ők legyenek az urak, kirúgják az ellenfelet onnan, lekönyöljék, vérezzen valaki. „Ehelyett az egyetlen üres embert megtalálták.”

Úgy összegzett, hogy akinek a jövőre céljai vannak, nem biztos, hogy ennyit kell kapjon, mert ez nagyon nagyon sok.

Koman Vladimir a Fourfourtwo-nak értékelt. "Soha életemben nem volt még ilyen rossz élményben részem. Szinte belebetegedtem, hogy abszolút nem tudtuk felvenni velük a versenyt. Az volt a taktikánk, hogy viszonylag feljebb játszunk, hogy ne tudják olyan könnyen felhozni a hollandok a labdát. Szünetben a kapitány azt mondta, hogy ez a meccs már elment, de próbáljunk meg tisztességesen helyt állni. Sajnálom Egervári kapitány lemondását, sokat köszönhetek neki, rengeteg játéklehetőséget kaptam tőle, de erre a vereségre nincsenek szavak, a kapitány végső elkeseredettségében döntött így."

Korcsmár Zsolt így látta. "Ludas vagyok a mai vereségben. Sajnos kijött a különbség köztem és van Persie között. A csapat hozzáállásával nem volt gond, de tudomásul kell venni, hogy ilyen nagy a különbség."

Rovatok