Index Vakbarát Hírportál

Egervári: Mocskos világ ez

2013. október 19., szombat 09:19

Egervári Sándor kikéri magának, miszerint csak azért hívta be a válogatottba a Guzmicsot és Devecserit, hogy a Haladás drágábban adhassa el őket, írja a Bors.

A pletykát a mifocink.com indította, szerintük a Bukarestben és Amszterdamban durvákat hibázó Guzmics Richárd és Devecseri Szilárd csak azért lehetett válogatott, mert a Hollandia elleni a történelmi égés után lemondott szövetségi kapitány baráti viszonyban van és közös focisulit üzemeltet Pomázon Halmai Gáborral, a két játékost foglalkoztató Haladás résztulajdonosával.

„Nemcsak Halmai Gáborral, Illés Bélával, a Haladás másik résztulajdonosával is barátok vagyunk, ám Guzmics és Devecseri beválogatása mögött semmilyen hátsó szándék nem volt, a teljesítményük alapján kaptak meghívót – mondta Egervári. – Mocskos világ ez, az egész feltételezés aljas Gáborral és velem szemben is. Aki ismer, tudja, hogy az eddigi 63 évemben sosem hoztam tisztességtelen döntéseket. Hogy a két játékos lehet-e a jövőben válogatott, azt majd a leendő kapitány eldönti."

Halmai lelkiismerete is tiszta. „Egervári Sándornál tisztességesebb szakemberrel nem találkoztam pályafutásom során, de egyébként sem vettem volna magamnak a bátorságot, hogy bárhogy is befolyásoljam a keret kialakításában. Magyarországon vagyunk, az emberek szeretnek összeesküvés-elméleteket gyártani."

Rovatok