Index Vakbarát Hírportál

Hamisított mezt kellett venniük, hogy játszhassanak

2013. október 22., kedd 10:22

A kolumbiai első osztályban igencsak rendhagyó körülmények között zajlott le hétfő este az Independiente Santa Fe és a Boyaca Chico közötti mérkőzés. A vendég Santa Fe idegenbeli mezei ugyanis nem érkeztek meg a csapattal együtt Tunjába. A hazai, piros garnitúra azonban velük volt, a Boyaca azonban nem akart otthon a második számú mezben játszani, ezért a Santa Fe játékosai az első félidőre az edzőmezekben futottak ki, amire ragasztrószalaggal írták fel a mezszámokat.

A ragasztó azonban hamar feladta a küzdelmet az izzadtsággal és a párás levegővel szemben, így a második félidőre más megoldás kellett: a csapat kiküldte az egyik segítőt az utcára, hogy vegyen pár olcsó, hamisított idegenbeli Santa Fe-mezt, amiben folytathatják a mérkőzést, a hátukra pedig filccel írja fel a számokat.

A Santa Fének 12000 pesóba (nagyjából 1500 forint) került a hamis mezek darabja, így viszonylag nagyobb anyagi befektetés nélkül megúszták a fiaskót.

A mérkőzés után a csapat elnöke, Cesar Augusto Pastrana elnézést kért mind a mezszponzortól, mind a csapat támogatóitól, akiket legalább az vigasztalt, hogy 2-0-ra megnyerték a hétfői rangadót.

Rovatok