Index Vakbarát Hírportál

7-3: a Real kezd összeállni, és félelmetes

2013. október 30., szerda 23:54

Őrületes meccset játszott szerda este a spanyol bajnokságban a Real Madrid a Sevillával. A hazaiak a nagy gólt rúgó, majd duplázó Bale góljaival és C. Ronaldo büntetőjével 32 perc után 3-0-ra vezettek, de a Sevilla a szünetig visszajött 3-2-re.

A Real támadójátéka a szervező Iscóval, a balszélső C. Ronaldóval, a jobbszélső Bale-lel és a magára találó, középcsatár Benzemával szenzációs volt, sorra dolgozták ki a helyzeteket. A Khedirával, de főleg Illaramendivel felálló védekező középpálya viszont többre nem volt képes.


Real Madrid vs Sevilla 7:3 GOALS HIGHLIGHTS by footballdaily2

Primera Divisón, 11. forduló

Osasuna-Rayo Vallecano 3-1 (2-0)
Real Madrid-Sevilla 7-3 (3-2)
Valencia-Almería 1-2 (1-0)
Valladolid-Real Soc. 2-2 (0-1)
    kedden játszották:
Celta Vigo-FC Barcelona 0-3 (0-1)
Espanyol-Málaga 0-0
csütörtökön játsszák:
Granada-Atlético Madrid 20.00
Villarreal-Getafe 20.00
Athletic Bilbao-Elche 22.00
Betis-Levante 22.00

A támadók a szünet után is hozták magukat, igaz a negyedik gól klasszikus futballkoreográfia után jött: Sevilla-ziccer maradt ki, Diego Lopez szépet védett, és az ellentámadás végén Benzema talált be, 4-2.

Innét lett 5-2 C újabb góljával, majd Rakitic csodás lövésével 5-3. Ismét a portugál jött, 6-3, és Rakitic következhetett volna, ám fölévágta a büntetőt, amit Cristiano Ronaldo összehozott.

A végeredményt Benzema állította be a 80.-ban, fejessel. A Real szezonbeli kiemelkedően legjobb játékával nyert, és visszajött 6 pontra a Barcelona mögé, a csütörtökön játszó Atleticótól kettővel van lemaradva.

A gólokat gólonként itt megnézheti, de a meccs legviccesebb mozdulata az volt, amikor C. Ronaldo első gólja után a gólörömnél tisztelgett a vállalhatatlan Sepp Blatternek.

Rovatok