Index Vakbarát Hírportál

Tévedett-e a Juve-Real bírója?

2013. november 6., szerda 14:01

A spanyol Marca szakértője szerint egyértelmű, hogy nem volt tizenegyes, amit Howard Webb befújt a Juventus–Real Madrid BL-meccs első félidejének végén.

A büntető előtt az olaszoknak több helyzetük is volt, Casillas nagy védésekkel tartotta meccsben csapatát. Aztán a 41. percben a Real-hátvéd Varane igyekezett szerelni a juvés Pogbát saját tizenhatosán belül, a két fiatal francia játékos találkozásából az előbbi jött ki rosszul, Pogba elesett, Webb befújta a büntetőt, a védőnek pedig sárgát adott. 

A lassítás alapján volt kontakt a két játékos között, minimális, de a juvés közben elvesztette a labdát. Első látásra inkább tűnhetett úgy Webbnek, hogy Varane elkaszálta a hazaiak támadóját. 

Pogba VS Varane

Tizenegyes volt?

  • 2055
    Igen
  • 1994
    Nem
  • 275
    Nem tudom

A megítélt büntetőt Vidal végezte el, Casillas jó irányba ugrott, de a lövés remekül helyezett volt, ezzel vezettek a hazaiak. A Real Madrid a második félidőben hamar fordítani tudott, Cristiano Ronaldo és Bale is betalált nyolc percen belül, a Juve viszont Llorente fejesgóljával egyenlített nem sokkal később.

Maradt a döntetlen, a torinói klub pedig továbbra is nyeretlen a Bajnokok Ligájában, három ponttal az utolsó helyen állnak, de csak egy ponttal maradnak le a továbbjutást érő második pozícióról. 

Rovatok