Index Vakbarát Hírportál

Pofára esett a Unitedet cikiző tévélegenda

2013. november 13., szerda 12:12

Piers Morgan korábban az angol, majd az amerikai Csillag születik eredetijében volt zsűritag, de több saját műsora is van a két országban, emellett pedig mindig büszkén vállalta, hogy Arsenal-rajongó. Ennek megfelelően ott zrikázza a Manchester Unitedet, ahol tudja, az utóbbi időben viszont rendre balul sültek el tréfái.

Legutóbb kedden volt vicces kedvében, amikor Gary Neville a Manchester United 1992-es legendás ifijeiről szóló film előzetesét promózta a Twitteren. A beszólásból kisebb vita lett, amiből az egykori jobbhátvéd került ki győztesen.

„Nem bírom a horrorfilmeket, bocsi” – kezdte Morgan, mire Neville így válaszolt: „Imádnál minket a műsorodban, megmentenénk az állásod.” „Ha jönne Scholes, igazi komédia lenne, három perc után egy szó sem jutna az eszébe” – vágott vissza a tévés, mire Neville ennyivel zárta a vitát: „A maradék 57 percben gyakorolná a kétlábas becsúszást rajtad.”

Morgan erre már nem tudott mit mondani.

Nem új, hogy Neville-lel a Twitteren osztják egymást, legutóbb a vasárnapi Manchester United–Arsenal-meccs kapcsán 5000 fontban (1,7 millió forint) fogadtak, a pénzt pedig jótékony célra ajánlották fel.

A tévés múlt héten Sir Alex Fergusonnal próbált viccelni, egy képet tett közzé, melyen bögrealátétnek használta a edzőlegenda nemrég megjelent könyvét. Egy United-szurkoló azonban gyorsan lecsapott a magas labdára: „Jó ötlet, ha valaki tudja, hogyan kell megtartni a kupákat, az biztosan Sir Alex.” (Angolul a cup szó kupát és bögrét is jelent.)

Rovatok