Index Vakbarát Hírportál

Nem fair, ami Ronaldóval történik

2013. november 15., péntek 10:48

Pepe szerint Real Madrid-os csapattársával, Cristiano Ronaldóval a FIFA mindig elbánik, amikor az Aranylabdát osztják ki. Sepp Blatter Ronaldo-paródiája után pedig már nem is kételkedik, hogy ez nem lehet véletlen. A FIFA-elnök ki is mondta, Lionel Messit kedveli.

Ronaldo 2008-ban nyerte el az Aranylabdát, de emellett még négyszer (2007, 2009, 2011, 2012) volt a legjobb három között.

„Nézzük csak meg, milyen rekordokat döntött meg, nem normális, hogy csak egy Aranylabdát nyert miközben hétszer vagy vagy nyolcszor is ott volt a gálán. Ez is csak azt mutatja, hogy nagyon különös dolgok történnek a futballban. Nem fair, ami Cristianóval történik." – mondta a Madrid védője.

„Remélem, megnyeri most az Aranylabdát. Blatter megjegyzései sokak szemét felnyitották. Amit Cristiano művel, az össszehasonlíthatatlan. Hihetetlen rekordja van és ő a legjobb játékos a Földön. Azt mondom, jelen pillanatban senkivel össze nem hasonlítható" - sztárolta csapattársát a brazil születésű, portugál válogatott játékos.

Ronaldo a mostani szezonban kétségtelenül hatalmas formában játszik, a Realban 17 meccsén szerzett 24 gólt.

Rovatok