Index Vakbarát Hírportál

Ribery már helyet csinált az Aranylabdának

2013. november 15., péntek 10:05

A Bayern München-sztár nem izgul az Aranylabda miatt, biztos benne, hogy ő kapja majd meg és nem Cristiano Ronaldo, Messi vagy Zlatan Ibrahimovic. 

A Bayern Münchennel a múlt szezonban triplázó francia a L'Equipe-nek azt nyilatkozta a napokban, felesége otthon már a helyet is megcsinálta a trófeának, a kandalló előtt fogják majd tartani. „Próbálok nem gondolni az egészre, de a feleségem sokszor szóba hozza a dolgot. A klubnál mindenki biztos benne, hogy nekem adják majd az Aranylabdát:"

A francia játékos úgy gondolja, ha tényleg ő a favorit, akkor azt a pályán nyújtott teljesítményéért és az elnyert címekkel érdemelte ki. „Korábban is jól ment a játék, de az idén már én vagyok a legjobb" – tette hozzá. 

A bayernes esélyeit a svéd Zlatan Ibrahimovic is jónak tartja, a PSG-csatár szerdán azt mondta, Ribery fantasztikus vezére volt csapatának, sokat köszönhetnek neki. 

Ribery egyébként már szeptemberben is úgy gondolta, ő az egyik favorit, mivel mindent megtett a csapatával a pályán és pályán kívül. A nagy formában futballozó francia pénteken a válogatottal játszik pótselejtezőt, az ukránok ellen kell kiharcolniuk a világbajnoki szereplést. 

Rovatok