Index Vakbarát Hírportál

Megy ez Messi nélkül is, 4-0

2013. november 23., szombat 18:44

Messi még két hete dőlt ki combsérülés miatt, Victor Valdes pedig a spanyol válogatott barátságos mérkőzésén sérült meg, Xavi és Dani Alves sem játszhatott, így a Barcelona több alapembere nélkül kezdte a szombat délutáni bajnokit a Granada ellen. 

A látványos játék elmaradt, viszont így is kézben tartották a mérkőzést, az első félidőben Iniesta és Fabregas is belőtt egy tizenegyest, 2-0 volt a szünetben. 

A harmadik gólt Alexis Sanchez szerezte, Neymar kiugratása után pörgette a labdát a kapuba a kirohanó Roberto fölött. A 4-0-s végeredményt Pedro állította be, a 90. percben bevetődve kotort a kapuba egy beadást. 

FC Barcelona vs Granada CF 4-0 All Goals & Full Highlights HD

A Real Madrid az Almeria ellen játszott idegenben ugyancsak szombaton. Cristiano Ronaldónak köszönhetően már a harmadik percben vezetéshez jutottak a vendégek, a gyors kezdés után nagyon sokáig azonban úgy tűnt, marad 1-0 az állás.

A folytatásra egészen a 61. percre kellett várni, akkor azonban nagyon beindult a Real, 20 perc alatt négyet rúgtak az alaposan elfáradó Almeriának. Előbb Benzema, majd sorban Bale, Isco és Morata következett, így a vége 5-0 lett a Madridnak, amely továbbra is 3. helyen áll a bajnokságban.

Real Madrid 5-0 Almeria All Goals Full Highlights 23-11-2013 HD

Cristiano Ronaldo a mérkőzés 51. percében kisebb sérülést szedett össze, emiatt három perccel később le is kellett cserélni. Érdekesség, hogy Lionel Messi, a Barcelona argentin játékosa is sérülten hagyta el a pályát még szeptemberben az Almeria elleni mérkőzésen.

Rovatok