Index Vakbarát Hírportál

Orbán fia már az NB I.-es kerettel készült

2013. november 23., szombat 13:34

A napokban mutatkozott be a Videoton első csapatában Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia a Dunaújváros ellen 3-0-ra megnyert Ligakupa-mérkőzésen állt be csereként az utolsó tíz percre.

A klub honlapja külön megszólaltatta a középpályásként bevethető játékost szombaton, aki úgy érezte, jól sikerült szerdai bemutatkozása. „Miután megtudtam, hogy szerepelek a keretben, természetesen végig úgy készültem, hogy akár be is mutatkozhatok a nagy Vidiben. Végül, hála Istennek, így is történt, és ez felemelő érzés volt. A 80. percben léptem pályára. Ekkor már 3-0-ra vezettünk, és az ellenfél 10 emberrel játszott. Miután eldőlt a meccs, az iram már nem volt nagyobb, mint amihez korábban hozzászoktam, akár az NB II-ben, akár idén az NB III-as bajnokságban. Az elmúlt időszakban a Honvéd II, a Soroksár és a Szekszárd ellen is nagy iramú bajnokit játszottunk az NB III-ban, és ezeket követően a Ligakupa-meccs irama nem volt annyira szokatlan számomra."

Orbán Viktor fia, az idény elején került az NB I.-es Felcsúttól a Videoton második csapatához, ahol eddig hat mérkőzést játszott az NB III-ban, és az első keretben sem volt gondja a beilleszkedéssel, marasztalták is. „A keret minden tagja nagyon sokat segített a beilleszkedésben, és úgy érzem, tisztességgel el tudtam végezni a feladatot, amit rám bíztak. A meccset követő napon is együtt készülhettem az első csapat keretével, ami szintén nagyszerű volt" - idézte a klub honlapja. 

Rovatok