Index Vakbarát Hírportál

Bale-gólok jobbal, ballal, fejjel és gólpassz

2013. november 30., szombat 21:49

A spanyol bajnokság tizenötödik fordulójában az Atletico Madrid folytatta kiváló sorozatát, és elchei győzelmével pontszámban beérte a Barcelonát. Az első gól előtt mintha szabálytalankodott volna Diego Costa, így Kokénak nem volt nehéz a kapuba passzolnia, a másodikat azonban már a brazilból spanyollá lett csatár lőtte.

A Real este lépett pályára, ezúttal is sérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldo nélkül, de nem volt szükség rá, mert di Maria elfutása után a Valladolid kapusa (Marino) Bale fejére ütötte a labdát, a walesi pedig a kapuba bólintott. A második gól pedig Benzema hat méteres fejese után született meg, akkor Bale ívelt tökéletesen be a jobb oldalról ballal.

A harmadik gól (64. perc) már lábbal született, a valladolidi Rueda középre passzolta ki Marcelo beadása után a labdát, Bale pedig jobbal nyolc méterről a jobb sarokba lőtt.

Real Madrid Vs Valladolid 4-0

A folytatásban mindkét csapat nagyon várta, hogy vége legyen, de Marcelo azért még Bale-lel rúgatott egyet - ezt most ballal tette négy méterről a kapuba -, miután elfutott és nem tudták követni a bal szélen.

A walesi szélsőnek ez volt a hetedik bajnoki gólja. A Barcelona vasárnap este Bilbaóba megy.

Az élmezőny: 1. Barcelona 40 pont, 2. Atletico Madrid 40, 3. Real Madrid 37, 4. Villarreal 28, 5. Bilbao 26.

Primera División, 15. forduló:

Real Madrid-Real Valladolid 4-0 (2-0)
Celta Vigo-Almería 3-1 (1-1)
Elche-Atlético Madrid 0-2 (0-0)
Espanyol-Real Sociedad 22.00
pénteken játszották:
Villarreal-Málaga 1-1 (1-0)
Getafe-Levante 1-0 (0-0)

Rovatok