Index Vakbarát Hírportál

Huszti szabadja Balotelliét is veri?

2013. december 2., hétfő 11:40

Kié a forduló szabadja?

  • 3533
    Huszti
  • 514
    Aubameyang
  • 155
    Negredo
  • 118
    Walker
  • 75
    Gerrard
  • 65
    Balotelli

A hétvége a szabadrúgásgólok fordulóját hozta az európai bajnokságokban. A Premier League-ben, a Bundesligában és a Serie A-ben is óriási gólokat lőttek rögzített helyzetből. A legjobbak között magyar is van. Szavazzon a legszebb gólra!

A hannoveri Huszti Szabolcs az Eintracht Frankfurtnak tekerte be húsz méterről David Beckhamet idéző gólt. A magyar középpályás ballal nyeste meg a sorfal fölött, a frankfurti kapus mozdulni sem tudott a hosszú sarokba tartó lövésre.

Huszti szabadrúgásgólja

A Bundesliga másik nagy gólját a dortmundi Aubameyang szerezte, csapata sokáig szenvedett a Mainzcal, pontrúgásával szereztek vezetést. A csatár 25-ről lőtt, a sorfal mögött átemelve a rövid sarkot célozta meg, a labda végül a kapufáról pattant a hálóba, a kapus azonban már verve volt.

Aubameyang szabadrúgásgólja

A tottenhami Kyle Walker iszonyatos erővel küldte meg szabadját, nem is annyira technikájában, inkább a manchesteriek rossz beidegződésében bízott. Számítása bejött, a felugró sorfal alatt talált kapuba.

Walker szabadrúgásgólja

Walkerhoz hasonlóan Mario Balotelli is lapos lövést választott a Catania ellen. Messzebbről, átlépős figura után lőtt el egy védő alatt.

Balotelli szabadrúgásgólja

A Manchester City játékosa, Negredo is technikás megoldást választott: jobb oldalról, keresztbe lőtte ki a hosszú sarkot, a Swansea sorfala mellett tekerte el a labdát.

Negredo szabadrúgásgólja

A Premier League-ben a liverpooli Gerrardnak is összejött egy szabad, 20 méterről vágta be az alsó sarokba a szétfutó Hull City-védők között.

Gerrard szabadrúgásgólja

Rovatok