Index Vakbarát Hírportál

Monizt kitiltották, nem látogathatja Adamset

2013. december 5., csütörtök 09:43

Az Akeem Adamset kritizáló Ricardo Monizt, volt Ferencváros-edzőt kitiltották a Városmajori Szívklinika intenzív osztályáról, értesült a Blikk.

A holland edző korábban azt nyilatkozta, megmenthető lett volna a korábbi futballista lába, ha megfelelő kezelést kap. A lap szerint Moniz nehezen tudta kontrollálni az érzelmeit, veszekedett a szívklinika dolgozóival, kritizálta a nővérek munkabeosztását. Az intézmény vezetősége a további vitákat elkerülendő döntött úgy, hogy az edző nem mehet be az intenzív osztályra. Nem tudni, hogy a kitiltást feloldották-e azóta. 

„Talán az a legpontosabb megfogalmazás, hogy Ricardo Moniz elég vehemensen viselkedik" – mondta dr. Szelid Zsolt, a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának munkatársa. 

Dr. Szelid Zsolt szerdán a a súlyos szívrohamon átesett futballista állapotáról elmondta, folyamatos fertőzések miatt szívátültetéshez nincs megfelelő állapotban. Adams eddig 120-130 egység vért kapott, ami a szakember elmondása szerint többszörös teljes vércserét jelent.

Rovatok