Index Vakbarát Hírportál

A legfontosabb szombati gólok

2013. december 8., vasárnap 13:11

Nemcsak a sztárok villogtak szombaton, amikor a legnagyobb csapatok játszottak, de olyan is előfordult, hogy éppen a sztárokkal babráltak ki esélytelenebbnek hitt csapatok.

Először lássuk Ibrahimovićot, aki a Sochaux hálóját lőtte szét 19 méterről, szabadrúgásból, a francia bajnokságban (a PSG 5-0-ra nyert.)

Ibra szbadrúgása

A nap másik pozitív élményét Balotelli nyújtotta, aki hosszú góltalanságot tört meg a múlt fordulóban, most a Milan mindkét gólját ő lőtte, a másodikat szintén szabadrúgásból. Ez se volt csúnya. (Livorno-Milan 2-2)

Mario Balotelli Amazing Free Kick Goal - Livorno 2-2 AC Milan HD 07-11-2013

Gyönyörű, de ami ennél is fontosabb, fontos gólt szerzett a Chelsea ellen Assaidi a Stoke-nak, amivel az utolsó percben nyerte meg a meccset (3-2). A tizenhatos sarkáról lőtte ki a hosszú felsőt. 

Stoke city 3 2 Chelsea

A Manchester Citynek Agüero szerzett közelről vezetést, de a Southampton-csatár Osvaldo őrületesen megkavarva a City-védelmet egyenlített (1-1). A videón 1.15-től.

Manchester City Southampton

A nap legizgalmasabb meccse a Napoli–Udinese volt, amelyet a Napoli 2-0-ról veszített el majdnem. Az Udinese második gólját választottuk, bár a kapus fejébe nem láthatunk bele, miért nem próbált védeni, de Fernandes lövéséből ez semmit nem vesz le (3-3).

Napoli 3-3 Udinese [2013/07/12]All Goals & Full Match Highlights

Rovatok