Index Vakbarát Hírportál

Akkor se rúgsz mesternégyest, Neymar!

2013. december 12., csütörtök 10:15 | aznap frissítve

A Barcelona meglehetősen tartalékos kerettel állt fel szerdán a Celtic elleni BL-meccsen, ugyanis Valdes, Puyol, Dani Alves, Fabregas, Iniesta és Messi sem volt a kezdőcsapatban, de nem is volt rájuk szükség, Neymar szinte egymaga megnyerte a mérkőzést a katalánoknak.

A 21 éves brazil eddig még nem szerzett gólt a Bajnokok Ligájában, de a skót bajnok ellen beindult, mesterhármast is rúgott és egy gólpasszt is adott, a triplázáshoz ráadásul mindössze 14 perc kellett neki. Első gólja előtt újra csúcsra ért a Barcelona tiki-takája, ugyanis 26 passz után született meg a gól, de a második és a harmadik szebbre sikerült.

Neymar Hattrick vs Celtic 6-0 (11/12/2013) Barcelona vs Celtic 6-0 All Neymar Goals

A mesterhármasból lehetett volna mesternégyes is a 64. percben, Pedro azonban közbeszólt. Neymar egy 50 méteres átadás után lépett ki, majd elfektette a kapus Forstert, már csak be kellett volna passzolnia a kapuba a labdát, amikor jött Pedro, és lényegében szerelte a brazilt, és még a ziccert is elrontotta.

[Epic] Pedro Cancels Neymar Amazing Goal against Celtic [12/12/2013]

Ha Pedro nem lép közbe, Neymaré lehetett volna a BL történetének 11. mesternégyese (beleszámolva Messi 2011-es mesterötösét is), nem csoda, hogy értetlenkedett a brazil, főleg azok után, hogy a 39. percben az ő gólpasszából volt eredményes Pedro.

Rovatok