Index Vakbarát Hírportál

Neymar elintézte

2013. december 14., szombat 21:57

A Barcelona szerdán 6-1-re ütötte ki a Celticet a Bajnokok Ligájában, szombat este már a Villarreal várt rájuk a bajnokságban. A sérült Messi továbbra sem léphetett pályára, de ott volt Neymar.  

A vendégcsapat az első félórában jól tartotta magát, a tizedik percben megúsztak egy helyzetet, Song a kapufát találta el, de a 30. percben a Barcelona egy kezezés miatt kapott büntetőt, Neymar lőtte be.

A nyáron érkezett brazil a BL-mérkőzésen mesterhármast szerzett, most folytatta a góltermelést. 

Neymar JR Second Goal ~ FC Barcelona vs Villarreal 1-0 (14/12/2013) HD

A szünet után a Villareal egy szögletből meglepte a Barcelonát. Musacchio érkezett jól a labdára, fejesét Pinto nem tudta védeni, percekkel később majdnem a vezetést is megszerezték a vendégek.

Goal Musacchio - Barcelona vs Villarreal - 1-1- La Liga BBVA - 14/12/2013

A bekapott gól után rákapcsolt a Barcelona, Fabregasnak volt nagy helyzete, Asenjo kapusba rúgta a labdát. A hazaiak egykapuztak, ennek a 68. percben lett meg az eredménye. Fabregas beívelte a labdát az ötösre, Alexis középre passzolt, Neymar pedig megszerezte második gólját.

Neymar Second Goal - FC Barcelona vs Villareal 2-1 HD

A folytatásban a hazaiak tartották a labdát és ölték az időt, a Villarreal már nem tudott komoly lehetőséget kialakítani. A végén még Neymar kétszer is gólt szerezhetett volna, ám a mesterhármas most elmaradt. A Barcelona 2-1-re nyert, és őrzi vezető helyét a bajnokságban. 

Primera División, 16. forduló:

Rayo Vallecano-Granada CF 0-2 (0-1)

Osasuna-Real Madrid 2-2 (2-1)

Levante-Elche 2-1 (1-1)

FC Barcelona-Villarreal 2-1 (1-0)

Málaga-Getafe 1-0 (0-0)

Rovatok