Index Vakbarát Hírportál

Egy hónapja nem történt ilyen a MU-val

2013. december 15., vasárnap 16:23

A Manchester United a sérült Van Persie nélkül kezdett az Aston Villa otthonában a Premier League 16. fordulójában, Moyes csapatának nagyon kellett a győzelem, legutóbb az Arsenalt verték meg a bajnokságban, egy hónappal ezelőtt. 

A manchesteriek már az elejétől a jobb szélen rohamoztak, ennek a 15. percben lett meg az eredménye, egy beadás után Januzaj a kapufára fejelt, a kipattanót már Welbeck bevágta. Három perccel később megint ő volt eredményes, Valencia beadásából becsúszva szerzett gólt az ötösről, 2-0-ra vezetett a United a félidőben. 

A második félidő elején nőtt a vendég manchesteriek előnye. A villások addig passzolgattak hátul, amíg a United labdát szerzett, Rooney hozta helyzetbe Cleverleyt, aki gólt szerzett, 3-0.

Aston Villa 0 - 3 Manchester United All Goals 15/12/2013 HD

A Unitednek a harmadik gól után már nem kellett erőltetnie a támadásokat, a Villa próbálkozott, de igazán komoly helyzetig nem jutottak a hajráig, a legnagyobbat a 77. percben kellett védenie De Geának egy hazai szabadrúgás után. 

A vége 3-0 lett, Moyes csapata a győzelemmel a nyolcadik helyre lépett elő a bajnokságban. 

A Liverpool idegenben 5-0-ra kiütötte a Tottenhamet, a hazaiak közel fél órát emberhátrányban voltak. A Liverpool feljött a második helyre, két pontra megközelítette a ligaelső Arsenalt.


Tottenham hotspur 0-5 liverpool all goals and... by RapidGoals


    Premier League, 16. forduló:
Tottenham Hotspur-FC Liverpool 0-5 (0-2)
Aston Villa-Manchester United 0-3 (0-2)
Norwich City-Swansea City 1-1 (1-1)
    szombaton játszották:
Hull City-Stoke City 0-0
Cardiff City-West Bromwich Albion 1-0 (0-0)
Chelsea-Crystal Palace 2-1 (2-1)
Everton-Fulham 4-1 (1-0)
Newcastle United-Southampton 1-1 (1-0)
West Ham United-Sunderland 0-0
Manchester City-Arsenal 6-3 (2-1)

Rovatok