Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovićnak tényleg elkenték a száját

2013. december 23., hétfő 09:27 | aznap frissítve

A PSG vasárnap csak egy öngólnak köszönhetően kerülte el, hogy először kapjon ki otthon a szezonban, de a Lille elleni mérkőzés Zlatan Ibrahimovic és Rio Mavuba balhéjáról lesz emlékezetesebb.

A 39. percben Ibrahimović Mavubát egyszerűen odébb taszította, mikor mögötte állt, a Lille-játékos azonnal megtorolta, kiosztott egy tockost, majd rámarkolt svéd csatár arcára, aki persze azonnal eldobta magát.

Ibrahimovicnak elkenték a száját

Ibrahimović azonnal lapot reklamált a bírónál, aki méterekre volt az akciótól, sikeres volt, de csak részben, mert Mavuba mellett ő is kapott egyet. A lille-i nemcsak pofozkodással válaszolt Ibrahimovićnak, a 44. percben egyenlítő gólt szerzett, -  a PSG gólját még Ibrahimović lőtte 25 méteres szabadból a 36. percben.

A második félidőben aztán Kalou is betalált a Lille-ből, majd a negyedik gólt is az ellenfél szerezte, de a PGS szerencséjére, Baša saját kapujába talált be.

A PSG a döntetlennel is vezeti a francia bajnokságot 19 forduló után, a 41 pontos Monaco három pont hátrányban van, a harmadik Lille 40 pontos.

Rovatok