Index Vakbarát Hírportál

Gera profizmusa mindenkit megfertőz

2013. december 27., péntek 11:49

Közel egy év után lett újra kezdőjátékos Gera Zoltán a West Bromwich Albionban. A sérüléséből felépülő középpályás a Tottenham ellen kezdett csütörtökön, miközben a szurkolók skandálták a nevét. A játékos 77. percet kapott, végül 1-1 lett a meccs végeredménye.

A meccs után Keith Downing, a megbízott edző is dicsérte a vissztérő játékost. „Gera és Vydra állandó bosszúságokat okoztak az oldalukon az ellenfélnek, mindketten remekeltek. Zoltán borzalmas időszakon van túl a térdeivel, de ő a profizmus csúcsát jelenti, és hozzáállásával még környezetét is megfertőzi. Nagyszerű volt, hogy visszatért a csapatba, és megmutatta, minőségi futballista. Neki is szüksége volt rá, hogy megmutassa, teljes sebességen képes pörögni."

„Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy hosszú, hosszú idő után ismét sokat játszhattam. Közel egy éve nem volt ilyenre példa. Remélem, hogy így tudom folytatni, és bent maradok a kezdőben. A szurkolók fantasztikusak voltak, rengeteg támogatást adtak ma nekem és a csapatnak is” – mondta Gera.

Gera még január 5-én szenvedett súlyos térdsérülést, rehabilitácója sokáig tartott, először november 30-án játszott újra a WBA-ban, de ekkor és még további két meccsen csak csereként kapott lehetőséget.

Rovatok