Index Vakbarát Hírportál

Giggs-öngól, újabb MU-égés

2014. január 7., kedd 22:42 | nyolc éve frissítve

A Manchester United egy újabb csúnya vereségbe szaladt bele David Moyesszal, a Ligakupában 2-1-re kapott ki attól a Sunderlandtől, amelyik a Premier League utolsó helyén áll.

A Sunderland utoljára 2000 novemberében tudta legyőzni a MU-t, akkor is egy Ligakupa-mérkőzésen, de az azóta lejátszott húsz meccsen nyeretlen maradt.

Giggs öngólja

A vezetést az első félidő ráadásában Ryan Giggs szerezte meg a Sunderlandnek, a manchesteri középpályás a kapu előtt csúszott rá egy belőtt labdára, de azt már csak saját kapujába tudta betolni.

Az egyenlítés gyorsan meglett a második félidőben, az 52. percben Vidics fejelt közeről a kapuba, hiába volt rajta két védő is. A MU azonban a vezetést nem tudta megszerezni, a 64. percben újra hátrányba került, Adam Johnson buktatásért ítéltek büntetőt, Borini pedig be is lőtte (2-1)

A visszavágót január 22-én rendezik, a United otthon még kiharcolhatja a továbbjutást. A MU egy héten belül harmadszor kapott ki, január elsején a Tottenham verte a bajnokságban, 5-én a Swansea győzte le az FA-kupában.

Rovatok