Index Vakbarát Hírportál

Szalai duplával kezdte az évet

2014. január 7., kedd 10:38 | aznap frissítve

Jelenleg Katarban készül a 2013-14-es idény második felére a Bajnokok Ligájában is érdekelt Schalke 04, amely hétfőn a helyi al-Garafa csapatával játszott felkészülési mérkőzést. Szalai Ádám egy órát kapott a Katarban meglehetősen ritka esővel tarkított mérkőzésen, ám két gólt is szerzett - ezekkel tudott fordítani a Schalke.

Az al-Garafa Nené távoli, Hildebrand előtt megpattanó lövésével szerezte meg a vezetést, szünetben ötöt is cserélő németek viszont gyorsan megfordították a mérkőzést. Előbb Farfán csapott le egy rendkívül pocsék kirúgásra, majd úgy tette Szalaihoz a labdát, hogy annak csak be kellett rúgnia a hosszúba a rosszul helyezkedő kapus mellett, majd újra a csereként beállt Ali hibázott a kapuban, amikor Szalai lövése előtt elugrott és bevédte azt.

Friendly Match: Al-Gharafa 1-2 Schalke 04 (All Goals)

A Schalke szezon elején megsérült csatára, Klaas-Jan Huntelaar még nem kapott lehetőséget, tovább nőttek azonban a németek gondjai, ugyanis Max Meyert már a 11. percben le kellett cserélni sérülés miatt.

Szalai Ádámék a 2-1-es dohai győzelem után Abu-Dzabiban folytatják a felkészülést, ahol szombaton az Eintracht Frankfurt ellen játszanak.

Rovatok