Index Vakbarát Hírportál

18 nap alatt 22 gól

2014. január 9., csütörtök 11:05

Nincs tól jó passzban a West Ham United, a Premier League-csapat az elmúlt 18 nap alatt 22 gólt kapott, bár még így is összehozott egy döntetlent. Legutóbb az angol Ligakupában futottak bele egy csúfos vereségbe, a Manchester City ugyanis könnyűszerrel rúgott nekik egy hatost.

Full HD manchester city vs west ham 6-0 aLL goals 08-1-2014

Manuel Pellegrini csapata már a 12. percben megszerezte a vezetést, amikor Yaya Touré jó 40 méteres indítását Alvaro Negredo kapásból vágta be. A nyáron igazolt spanyol remek formában játszott, mesterhármasig jutott a West Ham ellen, de csatártársa, Edin Dzeko is duplázni tudott. Rajtuk kívül a City középpályájának és talán egész csapatának lelke, Yaya Touré rúgott még egyet.

Edin Dzeko GOAL vs West Ham 6-0

A két csapat január 21-én játssza a visszavágót, bár annak már nem sok jelentősége lesz a 6-0-ás manchesteri siker után.

A West Ham az elmúlt hat meccsén mindössze egy pontot szerzett, a kupából a másodosztályú Notthingam Forest ejtette ki őket 5-0-val, a ligakupában sincs sok esélyük a továbbjutásra a 6-0-ás vereség után, a bajnokságban pedig csak egy ponttal előzik meg az utolsó Sunderlandet.

Rovatok