Index Vakbarát Hírportál

Hogy ugrott Ronaldo megint ilyen magasra?

2014. január 10., péntek 10:17

A spanyol Király Kupa második körében a Real Madrid nem túl hajtós mérkőzésen fogadta az Osasunát, de így is magabiztosan nyert 2-0-ra. A találkozó két gólját Karim Benzema és Jesé Rodríguez szerezték, ám a nyáron igazolt Gareth Bale is közel járt ahhoz, hogy betaláljon.

Ebben azonban valaki megakadályozta: a lövésbe Cristiano Ronaldo véletlenül beleállt, így maradt a 2-0. A walesi Karim Benzema passzát belsőzte volna be, a gólvonaltól három méterre álló Ronaldo pedig már nem tudott félreugrani a lövés elől, így róla pattant ki.

Cristiano Ronaldo blokkolta Bale lövését

Bale nem csak a kapu előtt volt veszélyes, a labdaszerzésben és labdakihozatalban is nagyon hasznos volt, néha váratlan megmozdulásokkal lepte meg az Osasuna játékosait.

Gareth Bale skill vs Osasuna | Copa Del Rey | 2014/01/09 HD

Cristiano Ronaldo, aki a hétvégén megszerezte karrierje 400. gólját is, ezúttal gól nélkül maradt, ám így is van miért beszélni róla. A 62. percben, nem sokkal Jesé gólja után elképesztően magasra ugrott fel fejelni - talán még annál is magasabbra, mint februárban a Manchester United elleni BL-meccsen. Akkor gól lett a fejesből, most azonban csak Benzema sérült majdnem bele.

Cristiano Ronaldo " I belive i can fly "( RMA 2-0 Osasuna )

A visszavágót január 15-én játsszák.

Rovatok