Index Vakbarát Hírportál

99 gólnál jár a szezonban a ManCity

2014. január 15., szerda 23:53

Elképesztő 99 gólnál tart a szezon felénél a Manchester City az idény összes meccsét számítva: szerdán, az FA kupa harmadik körének újrajátszásán a Blackburnt ütötték ki 5-0-ra. Összehasonlításul: a Barcelona 80-at, a Real Madrid 77-et, a Bayern 69-et  rúgott eddig, igaz pár meccsel kevesebbet játszottak, a Barca 30-at, míg a City 32-t. 

Negredo csak az első félidő utolsó percében szerezte meg a vezetést, de aztán a szünet után rögtön bepakolt még egyet, Dzeko kettőt, a sérülésből visszatérő Agüero szintén egyet. Továbbjutottak.

Manuel Pellegrini csapata egészen káprázatos formában játszik, és továbbra is négy frontot harcol: kvázi döntős a Ligakupában, a Barcával játszik a BL-ben február végén, egy ponttal második a bajnokságban az Arsenal mögött. Pellegrini nem tagadta, ráhajtanak mind a négy trófeára.

A csapat gólkirálya a nyáron a Sevillától igazolt Negredo, aki 21 találatnál jár, nem véletlen, hogy Jamie Carragher Liverpool-legenda és SkySports szakkommentátor szerint ő a szezon igazolása, eddig.

A Blackburn elleni gólokat itt megnézheti.

Rovatok