Index Vakbarát Hírportál

Ez fájhatott: futtából átesett a hirdetőtáblán

2014. január 18., szombat 21:37

A Liverpoolnak szaladnia kellett az eredmény után, de végül kétgólos hátrányból sikerült egyenlítenie, és 2-2-es döntetlent játszott hazai pályán az Aston Villa ellen.

A meccs legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a 30. percben Gabby Agbonlahor futtából mentett egy labdát a pálya szélénél, majd már nem tudott megállni, és átesett a hirdetőtáblákon, ki a nézőtérre.

Átesett a hirdetőtáblán

Pont egy szemfüles Liverpool-szurkoló lába elé. A férfi arca felderült: míg a rendezők ijedten futottak a helyszínre, hogy megnézzék, rendben van-e a játékos, addig ő a fényképezőgépét előhúzva testközelből filmezte a mindenét fájlaló futballistát.

Agbonlahor egyébként tudta folytatni a meccset, és fontos szerepe is volt a vezetés megszerzésében, ugyanis mind a két gólnál ő adta be a labdát. Először Andreas Weimann talált be közelről a 25. percben, majd a 36.-ban Christian Benteke növelte kétgólosra a Villa előnyét. Agbonlahort végül a második félidő elején kellett lecserélni sérülés miatt.

A Liverpoolnak nem kellett gól nélkül mennie a szünetre, a hosszabbítás második percében Daniel Sturridge még bevágta a bal felsőbe. A második félidő elején aztán Suárez harcolt ki egy tizenegyest: kilépett egy indítással, elhúzta Guzman mellett, a kapus pedig visszahúzta a kezét, de az uruguay-i nagyot esett. A büntetőt aztán Steven Gerrard értékesítette.

A Pool hátránya a mostani iksszel már öt pont a bajnokságot vezető Arsenallal szemben, ami megnyerte a maga mérkőzését.

Premier League, 22. forduló

FC Liverpool-Aston Villa 2-2 (1-2)

Arsenal-Fulham 2-0 (0-0)

Crystal Palace-Stoke City 1-0 (0-0)

Manchester City-Cardiff City 4-2 (2-1)

Norwich City-Hull City 1-0 (0-0)

West Ham United-Newcastle United 1-3 (1-2)

Sunderland-Southampton 2-2 (1-2)

Rovatok