Index Vakbarát Hírportál

Ronaldo bombája állva hagyta a kapust

2014. január 18., szombat 18:24

A Real Madrid lemosta a pályáról az 5-0-ra megvert Real Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság legújabb fordulójában. Egymás után villantak meg a Real Madrid sztárjai, amihez Cristiano Ronaldo hatalmas bombával már a meccs elején megadta az alaphangot.

Real Betis 0-1 Real Madrid (Goal Cristiano... by all-goals

Az Angel Di María passzából meginduló Ronaldo a 10. percben lőtte ki a védőkön keresztül a bal felsőt, miközben Andersen kapusnak megmozdulni sem volt ideje a labdára, csak csalódottan figyelte, ahogy bevágódik mellette.


¡¡GOLAZO DE BALE DE FALTA !! Betis - Real... by realmadridplay

Ronaldo harcolt ki szabadrúgást a 25. percben, Gareth Bale pedig magabiztosan tekerte be a kapus mellett, aki megint csak a tekintetével tudta lekövetni a labdát.


Real Betis 0-3 Real Madrid (100 Goal Karim... by all-goals

Az első félidő ráadáspercének végén a Madrid utolsó támadásában még Luka Modric megetette a védőket, majd bepasszolta Karim Benzemának, aki háromgólosra növelte az előnyt. A Realba 2009-ben érkezett francia csatár 210. meccsén 100. gólját szerezte a csapatban.


Betis - Real Madrid 0-4 Gol Di María 61' by realmadridplay

A második félidőben a 62. percig kellett várni az újabb Real-gólra. Akkor Modric szögletét még kifejelték a védők, de Di María kiméletlenül bebombázta a hosszú labdát a bal alsó sarokba.


Betis - Real Madrid 0-5 Gol Morata 90' by realmadridplay

A 90. percben kicsit félresiklott Ronaldo ollózása, a lepattanó labda viszont pont tökéletes volt Moratának, aki könnyedén tette a bal alsóba, így kialakult az 5-0-s végeredmény.

A mérkőzést abszolút uralta a Real Madrid, a Betisnek kapuralövése is alig volt, ráadásul Ronaldóék majdnem kétszer annyit birtokolták a labdát.

Eredmények:

Granada-Osasuna 0-0

Elche-Rayo Vallecano 2-0 (1-0)

Real Betis-Real Madrid 0-5 (0-3)

Rovatok