Index Vakbarát Hírportál

Eto'o mesterhármasa fokozta a MU csődjét

2014. január 19., vasárnap 19:10 | nyolc éve frissítve

Samuel Eto'o mesterhármasával 3-1-re elintézte a Chelsea a forduló rangadóján a Manchester Unitedet, aminek csak a szépítésre futotta, frusztráltságában pedig még egy piros lapot is begyűjtött a végére.

A 18. percben Eto'o a jobb szélen indult meg, a védőket kicselezve rábombázta, és az egyik védő becsúszó lábáról éppen a jobb felsőbe vágódott a labda.

A MU nem húzta ki a félidőig sem egygólos hátrányban, a 45. percben átpasszolta a Chelsea a védelmet, Gary Cahill beadását pedig ötméterről tette a kapuson keresztül a hálóba Eto'o.

A második félidő 5. percében csődöt mondott a United védelme, a szögletnél Gary Cahill tisztán fejelhetett, a labda pedig ugyan kipattant David De Gea kapusról, de Eto'o megint ott volt, és befejezte a mesterhármast.

A második félidőben már hiába volt többet a Manchesternél a labda, még Javier Hernandez 78. percben szerzett gólja sem tudta felpörgetni egy nagy hajrára a csapatot.

Sőt, csúnyán fejezték be a meccset, Nemanja Vidics, a MU csapatkapitánya a 90. percben még buktatta Eden Hazardot, amiért azonnal meg is kapta a piros lapját. Rafael egy sárgával megúszta egy perccel később a Cahill elleni akcióját.

A győzelemmel a Chelsea a Premier Leauge harmadik helyén áll, a United a hetedik, hat pontra leszakadva a negyedik Liverpooltól. A MU nagyon rossz sorozatban van, a legutóbbi öt mérkőzéséből négyet elveszített.

Rovatok