Index Vakbarát Hírportál

Ez még mindig nem megy, Cristiano

2014. január 22., szerda 11:15

2011-ben már volt egy rövid időszaka Cristiano Ronaldónak, amikor mindenképpen ollózásból akart gólt szerezni, ám nem jött össze neki. Akkor előbb Marcelo szerzett gólt az elrontott kísérletéből, majd két héttel később a Getafe ellen kétszer is próbálkozott.

A hatalmas luft után legalább már eltalálta a labdát, előbb a kapus hárított könnyedén, majd a kapufán csattant a labda. Azóta már több mint két év telt el, de még mindig nincs igazi ollózós gólja, úgy tűnik azonban, hogy mégsem adta fel.

Alvaro Morata Goal - Betis vs Real Madrid 0-5 (La Liga 2014)

A hétvégén, a Betis elleni bajnokin az utolsó percben ugrott fel a levegőbe ollózni, de olyan pocsék lett a próbálkozás, hogy végül Moratának lett belőle gólpassz - persze, ha így gondolta, akkor zseniális megoldás volt, de erre kicsi az esély.

A szezonban egyébként nem a szombati volt az első ilyen megoldása, pont a Betis ellen, az első fordulóban saját magát rúgta arcon ollózásból - a sevillai csapat ellen tehát biztosan átok ül rajta.

Kedden  az Espanyol ellen rúgott akkora luftot, hogy csak úgy nyekkent, mikor földet ért.

Cristiano Ronaldo Overhead Kick Fail!!

Az elrontott ollózás ellenére is nyert 1-0-ra a Real az Espanyol ellen a kupában, legközelebb a Granada ellen játszanak szombaton, Cristiano Ronaldo akkor tovább próbálkozhat majd, hogy meglegyen az első igazi ollózós találata.

2012 januárjában a Malaga ellen kifacsart mozdulatban ugyan már rúgott egyet, amit akár ollózásnak is lehetne nevezni, ha nagyon akarnánk, de azt meg les miatt nem adták meg, így felesleges is elmélkedni rajta. Ugyanabban az évben a Barcelona elleni rangadón is bepróbálkozott, de szintén hatalmas esés lett a vége, Messi még oda is ment hozzá megkérdezni, minden rendben van-e vele a fájdalmas földet érés után.

Ronaldo ollója

Rovatok