Index Vakbarát Hírportál

Kiállítás és 11-es, de aztán egyik se

2014. február 2., vasárnap 19:26

A Nürnberg 3-1-re nyert idegenben a Hetha ellen a Bundesliga vasárnapi meccsén, ami a 88. percben történt, azt sokáig nem felejti el, aki látta.

A 17 fordulón keresztül nyeretlen, első bajnoki győzelmét a múlt héten megszerző Nürnberg 2-1-re állt két perccel a meccs vége előtt. Ekkor Ronny lövését Ondrej Petrak a gólvonalon kézzel hárította, de kipattanót Ramos bevágta, ezzel lett volna 2-2.

(A meccsről készül összefoglalót ezen a linken lehet megtekinteni.)

Egyértelműen gól volt, de legalább büntető és kiállítás a vendégeknél. A tapasztalt játékvezető, Michael Weiner a második verzió mellett döntött, de aztán partjelzőjével tárgyalva mindkettőt visszavonta. Az ítélet szerint Ramos lesen állt, így a büntető és a kiállítás is érvényét veszítette.

A lelátó tombolt, a meccs folytatódott, a 95. percben pedig a Nürnberg bevágta a harmadik gólját is, Josip Drmic büntetővel állította be a 3-1-es végeredményt.

A Nürnberg azután, hogy nyeretlenül zárta az őszi szezont, már másodszor nyert tavasszal.

A címvédő és magabiztosan első Bayern München 5-0-ra nyert a vendég Eintracht Frankfurt ellen, ezzel a bajor klub sorozatban 44. Bundesliga-meccsén maradt veretlen.

Rovatok