Index Vakbarát Hírportál

Ilyet Messitől is csak egyszer láttunk

2014. február 5., szerda 23:16

Nagy meccset játszott az Olasz Kupa elődöntőjének első meccsén szerda este, a római olimpiai stadionban az AS Roma a Napolival.

A hazaiak bő félóra után már 2-0-ra vezettek, Gervinho első gólja egészen kivételes találat. Az afrikai Tottitól kapott zseniális gólpasszt, de amit ő csinált, még annál is zseniálisabb volt. Révezette a labdát a kapusra, majd amikor már olyan közel volt, hogy lőnie kellett volna, csak egy kis alápörgetős cselt csinál, elvitte a labdát az elfekvő Reina mellett, és a kapuba gyalogolt vele.

AS Roma vs Napoli 3-2 All Goals & Full Highlights (Coppa Italia 2014) HD

Ilyen szintű szemtelenséget ritkán látni, Messi egyszer, három éve az Arsenalnak lőtt hasonlót, amikor ziccerben átpörgette a labdát a kimozduló kapuson, majd az üres kapuba lőtt.

Champions: Gol de Messi en El Barcelona-Arsenal de la vuelta

Romában a szünet után nagyot fordult a kocka, Higuain beadásnak szánt labdáját sikerült a saját kapujába ütnie De Sanctis kapusnak, majd a 70.-ben Mertens kiegyenlített.

A 88.-ban aztán újra jött Gervinho, és minimális előnyt szerzett klubjának a visszavágóra, ami nagyon nehézzé vált Tottiéknak a Napoli két idegenbeli gólja miatt.

Olasz Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés:

AS Roma-Napoli 3-2 (2-0)

G: Gervinho (2), Strootman, ill. De Sanctis (öngól), Mertens

Rovatok