Index Vakbarát Hírportál

MU: csak egy percig kellett volna figyelni

2014. február 9., vasárnap 19:12

A Manchester United a legutóbb öt bajnokiján háromszor kapott ki, az előző fordulóban a kieső helyen álló Stoke City-től. A 25. fordulóban a MU az utolsó Fulham ellen javíthatott, de egy megnyert meccset sikerült elengednie az utolsó előtti percben.

Az első félidőben azonban nem úgy nézett ki, hogy sikerül megszerezni a győzelmet. A 19. percben a mélyről induló Sidwellt hagyták felfutni, aki kihasználta a ziccert, a bal alsóba gurított, vezetett a vendég Fulham.

Steve Sidwell Manchester United vs Fulham 0-1

A MU-nak is voltak nagy helyzetei, de van Persie is képes volt három méterről a kapu felé bombázni. A Fulham kontrákra épített, az egyikből újabb gólt szerezhetett volna, de Richardson sem találta el a kaput a 37. percben.

Az 58. percben a MU büntetőért reklamálhatott, Burn és van Persie küzdött a Fulham ötösénél, a védő kézzel tolta meg a labdát, a partjelző azonban nem vette észre a mozdulatot.

Carrick, ManU vs Fulham 2-1

A United az utolós negyedórában azonban meg tudta törni a Fulhamet, két perc alatt két gólt szerzett. Először van Persie talált be, majd egy rossz felszabadítás Carrick büntetett egy távoli lövéssel.

Manchester United vs Fulham 2-1, Van Persie

A Fulham kaphatott volna még két gólt, de előbb Hernandez lépett bele Januzaj lövésébe, majd ugyanő van Persie belőtt labdáját is a kapu fölé szenvedte. Ez meg is bosszulta magát, a 94. percben egy Fulham-kontra végén Bent fejelt közelről kapuba, 2-2.

Bent, ManUnited vs Fulham 2-2

A Manchester United a döntetlennel is maradt a hetedik helyen, de a negyedik Liverpool így is kilencpontos előnyben van vele szemben.

Rovatok