Index Vakbarát Hírportál

C. Ronaldo: két 11-es gól után két hét szabi

2014. február 11., kedd 22:49 | kilenc éve frissítve

A 3-0-ás első meccs után a visszavágón 2-0-ra nyert idegenben a Real Madrid az Atletico Madridnál, és simán bejutott a Spanyol Kupa döntőjébe.

A meccs negyedóra alatt eldőlt: előbb Cristiano Ronaldót lökték fel, majd Gareth Bale-t rúgták meg az Atleti 16-osán belül, mindkét büntetőt a portugál vágta be, a 7., majd a 15. percben. Ráadásul szinte teljesen egyformán, mindkétszer a jobb alsóba lőtt.

Atletico Madrid vs Real Madrid 0-2 | RESUMEN y GOLES | Liga BBVA 11-02-2014

A Real Madrid a szerdai Real Sociedad-Barcelona győztesével játszik a fináléban, a mérkőzés 0-2-es Barca-előnyről indul.

Cristiano Ronaldóra a dupla büntető után két hét pihenő vár: a bajnokságban még két meccsen nem játszhat a Bilbao elleni piroslapja miatt, így a hétvégén és az utána következőn is pihen. Legközelebbi tétmeccs a BL-nyolcaddöntő első meccse Gelsenkirchenben, a Schalkéval, február 26-án.

A Fiorentina kupadöntős, a BVB kupaelődöntős

Kedden Olaszországban és Németországban is kupameccseket játszottak, az olaszoknál már a döntő volt a tét, a németeknél a négy közé jutás.

A Fiorentina egy hete 2-1-re kikapott Udinében, ám most 2-0-ra győzött Pasqual (14. p.) és Cuadrado (61. p.) góljával, és a Napolival vagy a Romával játszik majd a kupáért. A Napoli-Roma szerdán 2-3-ról indul.

A Borussia Dortmund Frankfurtba utazott az Eintrachthoz kedden, és nagy nehezen nyert 1-0-ra, Aubameyang a 83. percben talált be.

Rovatok