Index Vakbarát Hírportál

Csigolyáját törte C. Ronaldo ellenfele

2014. február 13., csütörtök 10:29

Jelenleg is kórházban van, és mintegy 6 hétig nem futballozhat Manquillo, az Atletico Madrid játékosa, aki a keddi, Real Madrid elleni kupameccsen sérült meg. A védő szerencsétlenül esett, miután Cristiano Ronaldóval ütközött a levegőben. A portugál elfejelte a labdát, de olyan erővel érkezett, hogy ellenfele lepattant róla, és pechesen, épp a fejére érkezett a földre. Manquillo az alkarjával tudott tompítani, így nem lett nagyobb a baj.

Az orvosok már a pályán nyakmerevítőt akartak rárakni, de Manquillo összekapta magát, felállt, és folytatta a meccset. Végig játszott, ám utána kiderült, elmozdulás nélküli törése van a C7-es csigolyájában. Kórházba vitték, ahol most is ápolják, de csütörtökön valószínűleg kiengedik.

Ronaldo letarolta Manquillót

Cristiano Ronaldo sárga lapot kapott a jelenet után, ami durva nem volt, inkább balszerencsésnek mondható.

A Real a meccset 2-0-ra nyerte C két büntetőjével, így 5-0-val jutott a Spanyol Kupa döntőjébe, amit a Barcelonával játszik április 19-én, valószínűleg ugyanott, ahol három éve, a valenciai Mestalla-stadionban. Akkor 1-0-ra a Real nyert C. Ronaldo fejesgóljával, hosszabbítás után.

Rovatok