Index Vakbarát Hírportál

Nem 17, hanem 41 éves?

2014. február 14., péntek 09:30

A Lazio új igazolásának életkora továbbra is vitatéma, miután több afrikai lap is azt állította, az olasz klub által szerződtetett kameruni játékos jóval idősebb

Egy szenegáli újság csütörtökön már arról írt, hogy Minala tavaly augusztusban nem tizenhetedik, hanem negyvenegyedik születésnapját ünnepelte. Szerintük Minala azért hazudott a koráról, hogy pénzt küldhessen haza családjának. A futballista valóban jóval idősebbnek néz ki, mint egy tizenéves, de a negyvenegy év így is erős túlzásnak tűnik. 

A római klub a hét elején még nem akart reagálni a vádakra, de csütörtökön már perrel fenyegették meg azokat, akik játékosukról azt terjesztik, hogy jóval idősebb. Megjegyezték, a futballista papírjaival minden rendben van, hitelesek. 

Minala egyébként bezárta twitterét a támadások után, és azt mondta, olyanok állítanak róla hazugságokat, akik nem is ismerik, és sosem nyilatkozott a koráról, ahogy azt a szenegáli lap állítja. Ügynöke korábban azzal védekezett, hogy a játékosnak nehéz gyerekkora volt, elég elbeszélgetni vele, és mindenki számára egyértelmű lesz, hogy valóban tizenhét éves.

A kameruni decemberben csatlakozott a Lazio utánpótlás csapatához, ahol meggyőzően játszott, 2016-ig írtak vele alá. 

Rovatok