Index Vakbarát Hírportál

Bale szétbombázta a kaput, újabb 3-0

2014. február 22., szombat 18:12

A spanyol bajnokságban második Real Madrid a tizennegyedik Elchével meccselt szombat délután, az eltiltott Cristiano Ronaldo most sem lehetett ott, nélküle is megoldották a mérkőzést.  

A 37. percben egy Real-szöglet után a nyáron igazolt Illarramendi elé pattant a labda, levette, majd laposan a kapuba lőtt, a vendégek kapusa azért sem tudott védeni, mert a lövés megpattant az egyik vendégvédőn. Megvolt a madridi vezetés, a szünetig maradt az 1-0. 

A 71. percig kellett várni a a másodikra, Bale szétbombázta a kaput, jó huszonötméteres lövése a lécről pattant be. Nagy gól volt, és ezután már kényelmes volt a mérkőzés a Realnak. 

Gareth Bale bomba gólja - Real Madrid vs. Elche 3-0

Nem sokkal később jött a harmadik is, a 80. percben Isco kapta a labdát a tizenhatoson belül, az átvétel után éles szögből lőtt a rövidbe, már 3-0 volt az állás. 

A végén azért Diego Lopeznek még figyelnie kellett, kint állt a kapujából, ezért az egyik Elche-játékos félpályáról megpróbálta beemelni a labdát, a Real-kapus a gólvonaltól egy méterre szedte le a lövést. A Real Madrid újabb 3-0-s bajnokit hozott Cristiano Ronaldo nélkül, a múlt héten a Getafét verték ugyanennyire. 

Real Madrid vs Elche 3-0 gól összefoglaló

Rovatok