Index Vakbarát Hírportál

Ez pocsék volt, a játékosoknak is fáj

2014. február 25., kedd 23:41

A Manchester United rossz szereplése a Bajnokok Ligájában folytatódott, David Moyes csapata az Olympiakosz otthonában kapott ki 2-0-ra a kedd esti nyolcaddöntőben.  

„Ennyire pocsékul még nem játszottunk nemzetközi kupameccsen, nem érdemeltünk volna jó eredményt. Meglepett vagyok, nem számítottam arra, hogy ilyen gyengén szereplünk, de vállalom a felelősséget. Javulnunk kell, erre képesek is vagyunk" - mondta a United-edző rögtön a mérkőzés után.

„Kétségtelen, hogy sok tehetséges játékosunk van, ám ma este ezt nem mutattuk meg. Azon leszünk, hogy helyre hozzuk a hibánkat. A játékosoknak is fáj, ami történt" - tette hozzá a nyáron kinevezett edző, aki nincs könnyű helyzetben, a bajnokságban tizenöt ponttal maradnak el a listavezető Chelsea-től.  

A United középpályása, Michael Carrick annyit jegyzett meg, szörnyű érzés, hogy így veszítettek a nyolcaddöntőben, van még esélyük, de nagyon nehéz dolguk lesz. 

Az Olympiakosz-edző Michel büszke volt játékosaira, azt emelte ki, hogy egy ekkora csapatot megverni mindig különleges élmény. „A legjobbkor mutattuk meg, hogy a görög futball életben van, és jó formában van" - mondta.  

A Borussia Dortmund valószínűleg eldöntötte a továbbjutást az orosz Zenit ellen, idegenben nyertek 4-2-re. A győztes mérkőzés után a németek edzője, Jürgen Klopp azt mondta, a hétvégén a Hamburg ellen elszenvedett 3-0-s vereség után a csapat megmutatta mit tud, a két bekapott gólra is jól reagáltak, nem is számított arra, hogy a játékosai ilyen jól teljesítenek majd. 

Rovatok