Index Vakbarát Hírportál

A Barcáé lesz a 17 éves horvát zseni

2014. február 28., péntek 12:47

A nyáron úgy nézett ki, hogy a Tottenhamé lesz a horvátok tizenhét éves futballsztárja, Alen Halilovic, az üzlet azonban mégsem jött létre, a család és a klub is jóval többet kért, mint amennyit az angolok ajánlottak. A Barcelona állítólag most lecsapott a tehetségre. 

A 16 évesen a horvát bajnokságban és a BL-ben is bemutatkozott játékos Instagramján mindent megköszönt eddigi klubjának, a Dinamo Zagrebnek, és azt írta, csatlakozik új klubjához, a Barcelonához. Az üzletet egyelőre nem erősítette meg a katalán klub, de spanyol lapok szerint ötmillió eurót fizetnek érte, ez a záradékoknak köszönhetően később nőhet.

A sport.es úgy tudja, a két klub csütörtökön egyezett meg a részletekről, a horvát futballista várhatóan a Barcelona második csapatában kezdi majd meg a felkészülést. Halilovic értékét jelzi, hogy Tottenham mellett a Bayern München és az Arsenal is vitte volna. 

Ilyen gólt is tud.

Halilovic második gólja

A támadó középpályás már a horvát felnőtt válogatottban is bemutatkozott, három meccse van eddig, az idei szezonban tizenötször lépett pályára a bajnokságban, két gólt szerzett. 

Rovatok