Index Vakbarát Hírportál

Bizarr dolgokat hoz egy Ligakupa-döntő

2014. március 3., hétfő 21:50

Az Angol Ligakupa döntője a Wembley-ben mindig varázslatos, a vasárnapi ugyanakkor legalább annyira bizarra is sikerült.

Kezdődött minden azzal, hogy a mérkőzés közben egy Manchester City szurkoló egy ajtóval a kezében jelent meg a lelátón. Vélhetően nem otthonról vitte magával a londoni stadionba, így aligha dicsérte meg a Wembley biztonsági személyzete az eset után.

WTF! A Man City fan was spotted holding a door in the stands at Wembley [Pictures] http://t.co/lhV0jARs9V pic.twitter.com/nG5wHoRzXF

— 101 Great Goals (@101greatgoals) March 2, 2014

A folytatás már a Cityhez köthető, hiszen a kupa átadása után Vincent Kompany-nak pillanatok alatt sikerült szétkapnia a serleget, majd annak alsó részét el is ejtette (netán dobta), hogy nyugodtan ünnepelhessen.

Vincent Kompany elejti a kupát

Samir Nasri arca a videó jobb oldalán már csak a bónusz, a második gólt szerző francia láthatóan halálra rémült, amikor két részre esett a kupa, de szerencsére gyorsan feldolgozta az eseményeket, és egy másodperccel később ő is tovább folytatta az ünneplést.

Azt az ünneplést, ami talán túl jól is sikerült Manuel Pellegrini számára, a Manchester City edzője ugyanis arra a kérdésre, hogy mennyire bírja a nyomást a csapat élén, hogy érzi magát háromnegyed szezon után, azt mondta, hogy remekül, imádja azt a nyomást, ami a Manchester United irányításával jár. Hogy baki volt, vagy titkon Pellegrini mindig is a városi rivális kispadjára vágyott, csak a chilei tudja.

Manchester City Vs Sunderland 3-1

A Manchester City szurkolóinak viszont sem a széttört kupa, sem a nyelvbotlás miatt nincs okuk szomorkodni, hiszen a csapat 1970 és 1976 után harmadszor nyerte meg a Ligakupát.

Rovatok