Index Vakbarát Hírportál

Totális káoszba akarta vinni a Barca-Cityt

2014. március 13., csütörtök 13:41

Fizikailag nem tett kárban senkiben, de nagy kellemetlenséget okozott mindkét csapatnak a Barcelona-Manchester City, szerdai BL-nyolcaddöntő-visszavágó játékvezetője, a francia Stephane Lannoy.

A 8. percben Joleon Lescott egyértelműen buktatta Messit a 16-oson belül, és bár Lannoy pár méterről nézte az esetet, továbbengedte a játékot. Valószínűleg még Lescott is meglepődött.

Lescott vs Messi

Nem telt el negyedóra, a Barca belőtte az év kijátszott gólját, Neymarnak csak az üres kapuba kellett passzolnia, de Lannoy lesre hivatkozva érvénytelenítette a találatot. Jól lehetett látni, hogy a gólpasszadót két, de lehet, hogy három City-védő is játékban tartotta. (A harmadik az alábbi videón nem látszik.)

Neymar nem lesgólja

A meccs hajrájában, már 1-0-s, összetettben 3-0-s Barca-vezetésnél Piqué hátulról csúszott rá Edin Dzekóra a tizenhatoson belül, Lannoy újra páholyból nézte, és újra továbbot intett. Amikor Zabaleta szóvá tette nála, ezt hogy gondolja, sárga-pirossal leküldte az argentint.

Stéphane Lannoy nem adta meg a tizit a Manchester Citynek

Lannoy nagy szerencséje, hogy a párharc valójában már az első, 0-2-es manchesteri meccsen eldőlt, nem volt olyan éles, mint egy ikszről vagy egygólos különbségről kezdődő párbaj visszavágója, így a felek - szegény Zabaletán kívül - szinte szó nélkül tűrték, amit a spori a pályán művelt velük.

Rovatok