Index Vakbarát Hírportál

Izomból letérdelte, ömlött a vér a BL-ben

2014. március 20., csütörtök 11:27

Ijesztő, véres sérülést szenvedett Tomas Hubočan a Borussia Dortmund–Zenit Bajnokok Ligája- nyolcaddöntőben. A Zenit szlovák védőjét Robert Lewandowski tarolta le, majd térdese után ömleni kezdett a vér.

A dortmundi csatárnak nem sikerült fair meccset lehoznia szerda este, már a 18. percben kapott egy sárga lapot szándékos kezezés miatt, majd a meccs végén, ha nem is akarattal, sikerült elintéznie Hubočant is.

Hubočan úszott a vérben Lewandowski térdese után

A 89. percben a Zenit 16-osánál küzdöttek a labdáért, Lewandowski volt az erőszakosabb, megtolta a labdát, majd elsodorta a zenitest. Hubočan megbotlott, a dortmundi nem lassított, izomból letérdelte futás közben ellenfele fejét. Elsőre nem tűnt súlyosnak az eset, de Hubočan fejbőre felszakadt, arcát beterítette a vér.

Ezért a megmozdulásért Lewandowski nem kapott lapot, de a meccs elején begyűjtött sárgája miatt hiányozni fog a BL-negyeddöntő első mérkőzéséről.

Hubočannak nagy baja nem lett, bekötött fejjel be tudta fejezni a mérkőzést, amin a Zenit 2-1-re nyert, de 5-4-es összesítéssel a Dortmund jutott tovább.

Rovatok