Index Vakbarát Hírportál

Rooney borzasztó nagy félpályás gólt lőtt

2014. március 22., szombat 19:06

Ha Wayne Rooney legszebb gólját kellett megmutatni, eddig mindig azt szedték elő, amit három évvel ezelőtt ollózott a Manchester Citynek. Ezt most már el lehet felejteni, a West Ham Unitednek hatalmas, félpályás gólt emelt a Manchester United csatára.

Rooney félpályás gólja a West Hamnek,

A nyolcadik percben Rooney a felezővonalnál szerzett meg szerencsésen egy előrevágott labdát, egy pillanatig sem hezitált, észrevette, hogy Adrián kapus messze kint áll. Rooney kissé megtekerve, jó ötven méterről lőtt a teljesen megzavarodott Adrián fölött a kapuba.

A lelátón Beckham is hitetlenkedve nézte a jelenetet, Rooney gólja legalább olyan jó volt, mint amit ő lőtt még 1996-ban a Wimbledonnak.

Rooney ezután sem állt le a góllövéssel, a 33. percben újra ő talált be. Egy kontra végén szerencséje volt, a felszabadítani próbáló Noble pont rálőtte a labdát, így közelről a kapuba pattinthatott a manchesteri, aki a klub harmadik legeredményesebb góllövője lett ezzel.

A United ezután már nem talált be, de a vezetést megőrizte, és egy újabb győzelemmel kezd kilábalni a válságos időszakból. A bajnokságban 51 ponttal azonban még így is csak a hetedik.

Rovatok