Index Vakbarát Hírportál

Balotellinek jót tett a szakítás

2014. március 27., csütörtök 10:31

Nyomát sem mutatta Mario Balotelli, a Milan csatára annak, hogy felzaklatta volna szakítása Fanny Negueshával, hiszen remek formában játszott a Fiorentina ellen, sőt a mérkőzést is ő döntötte el, nem is akárhogy.

A 64. percben, szemben a kapuval rúghatott szabadrúgást, amit gyönyörűen csavart el a sorfal mellett a kapu bal oldalába. Nem helyezte tökéletesen a kapufa mellé, de a kapuban álló Neto így sem tudott odaérni rá. Ezzel a góllal lett 2-0 a Milannak a Fiorentina ellen, ahonnan a hazaiak már nem tudtak felállni, de hiába győzték le a Serie A ötödikjét, így is csak a 12. helyen áll Clarence Seedorf csapata. Ha itt végeznének, 1982 óta a legrosszabb helyen zárnák a bajnokságot - akkor kiestek a 14. helyükkel.

Mario Balotelli Amazing Free Kick Goal

Steven Gerrard gólja talán szebb is volt, de mindenképp fontosabb, hiszen anélkül nem biztos, hogy nyertek volna a Sunderland ellen. A Liverpool csapatkapitánya is középről próbálkozhatott és ő is jobbal csavarta a bal oldalra. Amellett, hogy nagyon jól helyezte, rengeteg erő is volt a lövésben, Mannone kapus úgy sem ért oda, hogy a bal kapufához állt közelebb, ezzel lett 1-0 az első félidőben.

Steven Gerrard Goal

Ki csavarta be szebben?

  • 509
    Gerrard
  • 165
    Balotelli

A Sunderland 2-1-es legyőzésével a Liverpool sorban 12. meccsén veretlen az angol bajnokságban és tartja a második helyét, egy ponttal a Chelsea mögött, míg a Sunderland továbbra is a kiesést jelentő 18. helyen áll.

Rovatok