Index Vakbarát Hírportál

A 15 éves Puskást vinné a United

2014. március 30., vasárnap 14:54

A tizenöt éves Puskás Martin a Manchester United játékosa lehet, írja az angol Mirror, és igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy a fiatal magyar nincsen rokoni kapcsolatban Puskás Ferenccel. 

A ballábas támadójátékos állítólag a napokban egy titkos látogatáson volt az angol sztárklubnál, ahol az egyik utánpótláscsapattal készült a carringtoni edzőközpontban. Puskás már két éve a PSV játékosa, azóta Hollandiában él, Magyarországon a szombathelyi Illés Akadémián futballozott. A United korábban már többször igazolt a holland klubtól, innen érkezett Ruud Van Nistelrooy és Jaap Stam is. 

Idézik a fiatal futballistát is, akinek az angol futball a kedvence, nemcsak azért, mert tehetségre és szerencsére van szükség, hogy valaki befusson, hanem azért is, mert keményen kell dolgozni a sikerekért.

A PSV honlapja szerint Puskásnak ráadásul két MU-játékos a kedvence, Robin Van Persie és Wayne Rooney. A hollandban az tetszik neki, hogy bárhonnan tud gólt szerezni, az angol válogatott csatárra pedig azért néz fel, mert nemcsak jól tud lőni, hanem passzjátéka is értékes. 

Rovatok