Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Add vissza a labdát, mert valaki megüt

2014. március 30., vasárnap 14:22 | aznap frissítve

José Mourinho csapata kikapott szombaton a Crystal Palace vendégeként, a Chelsea-menedzsernek a hazai szurkolókat is sikerült magára haragítania.

Az egyik labdaszedő húzta ki nála a gyufát, aki nem adta vissza elég gyorsan a labdát a chelsea-s Azpilicuetának. A tréner odasétált, magához húzta a fiút, és elkezdett neki magyarázni, végül a játékvezető ment oda, hogy visszaküldje Mourinhót a helyére, közben a lelátón őrjöngtek a drukkerek. 

Mourinho Tells Ball Boy Not To Teaze The Players

A mérkőzés után a Chelsea-edző elmesélte mi történt. „Nem szeretem, ha a labdaszedők provokálják a játékosokat, mert a végén az történhet, ami tavaly a Swansea elleni mérkőzésen. Azt mondtam a fiúnak, hogy ne csinálja ezt, mert még a végén valamelyik futballistám elveszti az önuralmát, és megüti. Azért mentem oda, hogy Azpilicuetát megállítsam"

A Mourinho által említett eset tavaly januárban történt, amikor Eden Hazard megrúgta a Swansea egyik labdaszedőjét. A bíró rögtön kiállította a játékost, aki később bocsánatot kért, igaz a történtekben a pálya mellett álló fiú sem volt vétlen.

Nemrég az Atletico Madrid–Real Madrid-rangadón történt hasonló, akkor a labdaszedő megszívatta Cristiano Ronaldót, ezért később felmentették.  

Rovatok