Index Vakbarát Hírportál

Ami összezavarta a Bayern-játékosokat

2014. április 4., péntek 11:51 | aznap frissítve

A Bayern München rekordgyorsan nyerte meg a Bundesligát márciusban, ez talán megzavart néhány játékost, legalábbis a csapat hátvédje, Dante erről beszélt a Bayern honlapjának. 

A müncheniek még a Hertha ellen lettek bajnokok idegenben, akkor ünnepeltek egy napot, majd néhány nap múlva már 3-1-es előnyt szórakoztak el a Hoffenheim ellen. A meccs iksz lett, ez volt a szezonban a harmadik, és megszakadt győzelmi szériájuk is. Jött a Manchester Untied elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő, ott 1-1-re végeztek, igaz a müncheni visszavágón kiharcolhatják a továbbjutást, hogy rámenjenek a címvédésre.

„Kicsit komplikált lett minden, miután megnyertük a bajnokságot Berlinben, de azt hiszem, azóta sikerült ismét megtalálni önmagunkat. Igyekszünk majd a saját játékunkat mutatni" - mondta Dante.

Ha Guardiolán múlik, valószínűleg nem lesz gond a motiválással, pláne, hogy mindhárom fronton szeretnének címet vinni, a bajnokság után idén is vinnék a Bajnokok Ligáját és a Német Kupát is. A Bundesligában is lesz még egy rangadójuk, a MU elleni visszavágó után a második Borussia Dortmunddal meccselnek jövő héten. 

Rovatok